Dan domžalskih planincev

V nedeljo, 28. avgusta 2022, vas vabimo na Veliko planino, na tradicionalno devetindvajseto srečanje članic in članov Planinskega društva Domžale, vseh naših prijateljev in zvestih obiskovalcev.

Začetek manjše prireditve bo ob 11. uri pri Domžalskem domu na Mali planini (1534 m). Zapel nam bo moški pevski zbor Janko Kersnik iz Lukovice, za dobro vzdušje bo v nadaljevanju skrbel ansambel Gregorja Kobala. Članom PDD bo na voljo topla malica in pijača. Poiščite prijavno mizo Planinskega društva Domžale na zunanjem prireditvenem prostoru.

Za družine z mlajšimi otroki bo to zadnji dan Družinskega tabora na planini in nas bodo v nedeljo že pričakali pri Domžalskem domu. Vse ostale planince lepo vabimo, da pridejo peš do Domžalskega doma. 

Da bi spodbudili pohodnike k odkrivanju planinskih poti, tudi letos vabimo na vodena pohoda z izhodiščem na Krivčevem ali v Kamniški Bistrici.  Pohoda vodita naša vodnika PZS. Pohod od Jurčka je nezahteven in je primeren za vse udeležence. Drugi pohod poteka po manj znanih poteh iz doline Kamniške Bistrice in je zahtevnejši, tako po strminah, kot po dolžini poti. 

Program pri Domžalskem domu bomo prilagodili vremenu.

Se veselimo srečanja, prijazno vabljeni!

ObmočjeKamniško-Savinjske Alpe
Kdajnedelja, 28. avgust 2022
KjeVelika planina
Društvo Planinsko društvo Domžale
MDO PDMDO PD Kamniško-Bistriškega območja
Prijavepddomzale@gmail.com

Nosilec projekta

Projekt sofinancirata


Partnerji projekta