1. srečanje planincev PD Galicija

Namen srečanje je bilo druženje in izmenjava mnenj ter izkušenj udeležencev. Na povabilo UO se je odzvalo preko 70 odraslih udeležencev in okoli 10 otrok, nekateri so se nam pridružili tudi kasneje.

Člani in dežurni smo se zbrali na planinski postojanki na Šentjungerti ob 15.00 uri, ob rahlo oblačnem, a sočnem vremenu.
UO PD Galicija, organizatorji, smo pripravili vse, kar se za takšen dogodek spodobi.

Srečanja se je pričelo s pijačo dobrodošlico in s pozdravnim nagovorom predsednika Viktorja Furmana. Nakar je sledilo druženje ob hrani in pijači. Sledila je predstavitev planinskih pohodov, delovnih akcij na koči in vsak udeleženec je prejel spominsko polo majico z logotipom društva, kot spomin in zahvalo za delo ter promocijo planinstva. Poskrbeli smo tudi za kulturni program, saj je udeleženec našega srečanja zaigral na harmoniko. Igranje harmonike se je prepletalo s petjem. Imeli smo tudi razstavo planinske opreme in literature. Čas je hitro minil in dan se je prevesil k večeru, ko smo se začeli poslavljati. Bogati s prijetnimi vtisi in čudovitimi izkušnjami smo se vračali domov.

Organizatorji smo bili zadovoljni z udeležbo in tudi s pohvalami udeležencev glede organizacije srečanja. Vsi so izrazili željo, da bi srečanje postalo tradicionalno.

 

Fotogalerija

Nosilec projekta

Projekt sofinancirata


Partnerji projekta